AK Parti Kütahya Milletvekili Bal:

AK Parti Kütahya Milletvekili Bal: Havalimanımızın açılmasıyla termal potansiyelimizi daha fazla kullanma ve Kütahyayı daha fazla tanıtma imkanımız olacak


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Zafer Havalimanının hizmete girmesiyle Kütahyanın termal potansiyelinin daha fazla kullanılacağını ve ilin daha fazla tanıtılacağını bildirdi.
     Bal, yaptığı yazılı açıklamada, Yoncalı Kaplıcalarında yapımı devam eden Gülümser Hatun Termal Tesislerinde incelemelerde bulunduğunu belirtti.
     Yatırım grubunun yönetim kurulu üyesi İsmail Yavaş ve Mehmet Oruçoğlundan çalışmalar hakkında bilgi aldığını duyuran Bal, şöyle devam etti:
     Yoncalı Kaplıcaları hem kent merkezine yakınlığı hem de su kalitesi ve gelişmeye açık yönü, sahip olduğu potansiyelle cazibe merkezi olmaya adaydır. Kütahya olarak termal potansiyelimizi azami ölçüde kullanmak adına elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Mete Tetik gibi özel girişimcilerimizin desteklenmesi lazım. Termal kaynaklar bakımından Türkiyede en zengin kaynaklara sahip Kütahyanın hak ettiği yere gelebilmesi için topyekun mücadele ediyoruz. Bu konuda buradaki işletmeciler başta olmak üzere her kesimden destek görmek, yapılacak çalışmaları hızlandıracak. Havalimanımızın açılmasıyla termal potansiyelimizi daha fazla kullanma ve Kütahyayı daha fazla tanıtma imkanımız olacak.
    
     -TKİ Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor maçını izledi-
    
     Bal, PTT 1. Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitsporun, 17 Kasımda Tavşanlı Ada Stadında Bucaspor ile oynadığı karşılaşmayı izlediği bilgisini verdi.
     Karşılaşmanın 0-0 berabere sonuçlandığını ve statta kendisine, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı Ercan Mercan ve AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demirin eşlik ettiğini ifade eden Bal, şunları kaydetti:
     TKİ Tavşanlı Linyitspor, Kütahyanın gururu olmaya devam edecektir. Son dönemde takımımızın morale ihtiyacı var. İnandıktan sonra başarılamayacak bir şey yok. Şu anda son sıralarda yer alsa da kısa zamanda toparlanacaklarını düşünüyorum. TKİ Tavşanlı Linyitsporun, PTT 1. Ligde mücadele ediyor olması, Kütahya adına gurur verici bir olay. Bu hafta galibiyetle ayrılamadık. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp alt sıralardan yukarıya doğru istikrarlı bir ivme gösterirler. Bu hepimizin arzusudur. Takımımızın taraftarları ve hemşehrilerimizi üzmemek için elinden geleni yapacağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Kütahya Milletvekili Bal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER