AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci:

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci: Hükümetimiz Suriye ve Türk halklarının kardeşliği noktasında gerekli adımları atacak, Suriye için gerekli yaptırımları da uluslararası boyutta uygulayacaktır


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Hükümetimiz Suriye ve Türk halklarının kardeşliği noktasında gerekli adımları atacak, Suriye için gerekli yaptırımları da uluslararası boyutta uygulayacaktır dedi.
     Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Muzaffer Erşan, Tüfenkciyi ziyaret etti. Erşan, Tüfenkcinin bir süre önce yeniden İl Başkanlığına seçildiğini hatırlatarak, Tüfenkciye Malatya ve ülke sorunlarıyla ilgili gerekli desteği vereceklerini belirtti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüfenkci de AK Parti olarak bütün sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içinde olduklarını söyledi.
     Türkiye ekonomisinin iyi bir durumda olduğuna dikkati çeken Tüfenkci, Suriyenin askeri uçağı düşürmesi ve sonrasında bir takım endişelere mahal verilse de artık Türkiye ekonomisi ciddi temellere oturduğu için hemen bugünden yarına sallanmaz dedi.
     Askeri uçağın pilotlarından birinin Malatyalı olduğunu, diğerinin de Malatyada görev yaptığını kaydeden Tüfenkci, şunları kaydetti:
     İnşallah onlardan da sağ salim haber alır ve bunu ucuz bir şekilde atlatmış oluruz. Hükümetimiz Suriye ve Türk halklarının kardeşliği noktasında gerekli adımları atacak, Suriye için gerekli yaptırımları da uluslararası boyutta uygulayacaktır.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER