AK Parti Malatya İl Başkanlığı, ilçe

AK Parti Malatya İl Başkanlığı, ilçe başkanları ile istişare toplantısı düzenledi


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya İl Başkanlığı ilçe başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.
     AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Akkoza Otelde düzenlenen toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkci, geçen hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Ankarada düzenlediği ve Doğu Anadolu Bölgesinin milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları ve il genel meclisi başkanlarının katıldığı toplantı hakkında ilçe başkanlarına bilgi verdi.
     Tüfenkci, şunları kaydetti:
     Toplantıda, 28 Şubat sürecine değinerek, doğu ve güneydoğu illerinde birçok sivil toplum kuruluşunun, hedefleri iyi insan yetiştirmek olan cemaatlerin, İmam Hatip Okullarının, Kuran kurslarının kapatıldığını, vatandaşların baskı ve zulüm gördüğünü, hapse atıldığını söyledik. Neticesinde de ortamın terör örgütüne bırakıldığını ifade ettik. Bölgede ırkçılık yapmadan, halkların çimentosu olan İslam kardeşliğini öne çıkartacak olan insanların görev yapması, sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi gerektiğini belirttik.
     2014 yılında yapılacak yerel seçimlere işaret eden Tüfenkci, Bu anlamda her arkadaşımız bugünden itibaren üzerine düşen görevi yerine getirerek seçim sürecinin alt yapı çalışmalarını başlatmalıdır ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya İl Başkanlığı, ilçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER