AK Parti Malatya Milletvekili Şahin ve

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin ve Belediye Başkanı Çakırdan işçilere ziyaret


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kaldırım çalışması yapan işçileri ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, milletvekili Şahin ve Belediye Başkanı Çakır, gece saatlerinde Niyazi Mısri Caddesi ve Mısır Çarşısında kaldırım çalışması yapan işçileri ziyaret etti. Şahin ve Çakır, işçilere ikramda bulundu.
     Milletvekili Şahin, ziyarette yaptığı değerlendirmede, Malatyanın büyükşehir adayı bir şehir olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Çakır ve ekibinin göreve geldiği günden bu yana kente büyükşehir kimliğine yakışan hizmetler yaptıklarını kaydetti.
     Başkan Çakır ise Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalara gece devam ettiklerini, böylece esnafın rahatsız olmadığı gibi yaya ve araç trafiğinin de olumsuz etkilenmediğini belirtti.
     Ticaret ve ulaşım açısından önemli olan Niyazi Mısri Caddesindeki çalışmaların yüzde 60 oranında tamamlandığını ifade eden Çakır, çalışmaları bir ay içinde sonlandırmak için yoğun gayret gösterdiklerini kaydetti.
     Çakır, altyapısını ve zeminini yeniledikleri Mısır Çarşısının çatı kaplamasının da yapıldığını belirterek, bu çalışmanın da bir hafta içerisinde tamamlanmasını beklediklerini bildirdi.
    
     -Bakırcılar Çarşısı otantik bir yapıya dönüşecek-
    
     Bakırcılar Çarşısı ve Şire Pazarı ile ilgili iki projelerinin olduğunu belirten Çakır, altyapı çalışmalarını bitirdiklerini, Bakırcılar Çarşısının cephe kaplamaları ile üst tonoz geçişlerini ihale ettiklerini ve yıl sonuna kadar buradaki çalışmaları da bitireceklerini ifade etti.
     Çakır, çarşıdaki 60 demirci esnafını Yeni Sanayi Sitesinde satın aldıkları arsaya yaptıracakları iş yerlerine taşıyacaklarını belirterek, Bakırcılar Çarşısını otantik bir çarşıya dönüştüreceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Şahin ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER