AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatında kaynaşma

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatında kaynaşma toplantısı -AK Parti İl Başkanı: -Teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları ile 19 ilçeyi de ak belediye kadrolarına alacağız


ANTALYA (A.A) - AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından Evrenseki beldesinde bir otelde kaynaşma toplantısı düzenlendi.
     Toplantıya İl Başkanı Mustafa Köse, Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Kurucu İlçe Başkanı Ekrem Uyanık, eski ilçe başkanları Cemil Yiğit, Nejat Tığlı, belde başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, il koordinatörleri Fatih Nükte ve Cüneyt Doğan ile şimdiye kadar yönetim kademesinde görev yapmış partililer katıldı.
     Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, partinin kuruluşundan bugüne emeği geçen bütün partililere teşekkür etti. Köse, AK Partinin bütünlüğünün, başarısının ve büyüklüğünün sürekli istişare yaparak birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan kaynaklandığını ifade etti.
     Köse, Ne olursa olsun partimizin menfaatleri için birlik ve beraberliğinizi bozmuyorsunuz. Başkaları bizi bölmeye, yıpratmaya ve sindirmeye çalışsalar bile siz kesinlikle çalışmalarınızdan ve birlikteliğinizden ödün vermiyorsunuz. Antalyayı ilçe ilçe, köy köy dolaşıyoruz. AK Parti teşkilatlarında bu beraberliği her gittiğim ilçede görüyorum dedi.
     Farklı siyasi anlayış içerisinde bulunan muhalefet partilerinin halka gereken hizmeti veremediğini iddia eden Köse, AK Parti iktidar olduğu günden bugüne kadar yapılmamış hizmetleri yapıyor, vatandaşımızın yanında yer alıyor. Ama teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları ile 19 ilçeyi de ak belediye kadrolarına alacağız. Milletimizin hak ettiği hizmet layıkıyla yerine ulaşacak. Bu birlik ve beraberlik tablosunda emeği geçen, şimdiye kadar büyük özveriyle görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.
     İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu ise AK Partide görevlerin, makamların, kişilerin geçici olduğunu, önemli olanın halka hizmet olduğunu söyledi. Mekteplioğlu, kendilerinden önce görev yapan, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatında kaynaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER