AK Parti Manisa İl Başkanı Murat

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybaturdan Kızılaya destek çağrısı


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, 2868e cep telefonu mesajı atarak Kızılaya 5 lira yardım yapılması çağrısında bulundu.
     Baybatur yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayında Kızılayın, dünyanın her yerindeki ihtiyaç sahiplerine her yıl olduğu gibi bu yıl da yardımda bulunduğunu, bu nedenle Kızılaya yapılan yardımların artırılması gerektiğini kaydetti.
     Kızılay şubelerine giderek 40 liralık gıda yardımında da bulunulabileceğini, ayrıca 2868e 5 TLlik bir yardıma karşılık geldiğini, ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun yaşandığı bir ay olduğunu ifade eden Baybatur, şöyle devam etti:
     Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlum olan milletlere geçmişten gelen kültürle yardım etmeyi şiar edinmiş bir millet olarak bunu devam ettiriyoruz. Bu günde tüm dünyanın gözü önünde cereyan eden ve dünya milletlerinin seyrettiği Myanmarda yaşanan zulüm bir kez daha yürekleri dağlamıştır. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bölgede yaşananları yakından takip ediyoruz. Kızılay her yıl olduğu gibi bu yardımlarına devam ederek, fakirin fukaranın ve ihtiyaç sahibinin yanında olmaya devam ediyor. Bu yıl da Kızılaya yardım ve katkılarımızı devam ettirelim.
     Baybatur, İHHnın da Myanmardaki şiddet gören Müslümanlara destek sağladığını, ARAKAN yazıp 3072ye gönderildiği takdirde Arakandaki Müslümanlara 5 TLlik yardımda bulunulabileceğini belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER