AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaşın

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaşın köy ziyaretleri


TRABZON (A.A) - AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, köy ziyaretlerini sürdürüyor.
     Merkez Geçitköy ve Kamışlı mahallelerini ziyaret eden Altunbaş, vatandaşlarla sohbet etti.
     AK Partinin halkın kendisi olduğunu ifade eden Altunbaş, Bu nedenledir ki AK Parti her daim halkın yanındadır. Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit edip çözüm için çaba harcıyoruz dedi.
     En hayırlınız hizmet edeninizdir anlayışıyla yola çıktıklarını ve muhafazakar demokrat kimliğini belirlediklerini ifade eden Altunbaş, Geçen 12 yıl boyunca özellikle ortak aklı ön planda tuttuk. İstişareye büyük önem verdik. Milletimizin istikameti bizim istikametimiz oldu. 12 yıl boyunca yapılan hizmetler noktasında kendimizle yarışarak tüm zamanların rekorlarını kırdık. Hizmetlerimizde çıtayı çok yükseklere taşıdık. Güldürdüğümüz yüzler, hayır dua eden diller bizi mutlu etti. Alan el halinde teslim aldığımız iktidarı veren el haline getirdik diye konuştu.
     Millete hizmetin kutsal olduğunu kaydeden Altunbaş, bu amacını kaybeden siyaset anlayışının yok olmaya mahkum olduğunun farkında olduklarını, bu nedenle Türk insanının yaşam şartlarını iyileştirmek, onur ve saygınlığını pekiştirmek için, Atatürkün işaret ettiği şekilde ülkeyi kalkındırmak için çok çalıştıklarını ve çalışacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaşın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER