AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaş:

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaş: Hedefimiz olan 55 bin üye sayımıza ulaşacağımızdan endişemiz yoktur


TRABZON (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Hedefimiz olan 55 bin üye sayımıza ulaşacağımızdan da endişemiz yoktur dedi.
     Altunbaş, yaptığı açıklamada, partilerinin merkez ilçeye kayıtlı 33 bin 300 üyesi olduğunu belirterek, yeni hedeflerinin bu rakamı 55 bine çıkarmak olduğunu belirtti.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın talimatının, kentin her bölgesinde seçmen sayısının yüzde 25i kadar partilerine üye yapılması yönünde olduğunu ifade eden Altunbaş, Önceki hedefimiz, bölgede bulunan seçmen sayısının yüzde 15i idi. Bize düşen üye sayısı da 31 bindi. Biz belirlenen hedef üye sayımızın üstünde üye yapmayı başarmıştık. Şimdi Sayın Başbakanımızın talimatıyla hedefimiz biraz daha büyüdü. 31 bin olan hedef üye sayısı 55 bin üyeye yükseltildi. Bu da demek oluyor ki daha çok çalışıp bizden beklenilen hedefi tutturabilmeliyiz diye konuştu.
     Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siyasi ayrımcılık yapmadan, aynı titizlikle hizmetlerini sürdüreceklerini kaydeden Altunbaş, Her vatandaşımızın sıkıntılarını yerinde inceleyip, çözüm noktasında ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız AK Partinin memlekete ve kendilerine gösterdiği ilgi karşılığında kendi hür iradeleriyle partimize üye oluyorlar. Sağlığımız yerinde oldukça da her vatandaşımızın sıkıntısıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Hedefimiz olan 55 bin üye sayımıza ulaşacağımızdan da endişemiz yoktur. Bizim tek kaygımız vatandaşlarımızın dertlerinde yanlarında olamamaktır dedi.
     Mahalle teşkilatlarıyla sürekli irtibat içerisinde olduklarını belirten Altunbaş, sosyal hayatın gerekliliklerini yerine getirmek için saat farkı olmaksızın çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER