AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu

AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu toplantısı -AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eser: -AK Parti halkla kurduğu sağlıklı iletişimin oluşması için gerçekleştirdiği ilçe, belde ve köy ziyaretleri ile diğer siyasi partilere de örne


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti halkla kurduğu sağlıklı iletişimin oluşması için gerçekleştirdiği ilçe, belde ve köy ziyaretleri ile diğer siyasi partilere de örnek olmuştur ifadelerini kullandı.
     Eser, Afyonkarahisar merkeze bağlı Değirmenayvalı beldesindeki Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu istişare toplantısında yaptığı konuşmada, kurulduğu günden bu yana bakanı, milletvekili, il ve ilçe yönetimleri ile her zaman halkın ayağına giden AK Partinin halkla kurduğu sağlıklı iletişimin bir sonucu olarak 10 yılı aşkın bir süredir iktidar olduğunu belirtti.
     Seçimden seçime ziyarete gelen siyasetçi algısının AK Parti ile değiştiğini ifade eden Eser, şunları kaydetti:
     AK Parti teşkilatları ilçe, belde ve köyleri her zaman ziyaret eden, halkın simalarını unutmadığı insanlardan oluşmaktadır. Biz bu halkın özetiyiz. Kendini gördüğü için de halkımız girdiğimiz her seçimde bizleri tercih etmiştir. AK Parti halkla kurduğu sağlıklı iletişimin oluşması için gerçekleştirdiği ilçe, belde ve köy ziyaretleri ile diğer siyasi partilere de örnek olmuştur.
     Değirmenayvalı Belde Belediye Başkanı Adem Çavdar da 2009da belediyeyi büyük bir borçla devir almalarına rağmen yatırımlara devam ettiklerini bildirdi.
     Toplantıya AK Parti Değirmenayvalı Belde Başkanı Halil Çevik, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Kaygısız, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER