AK Parti Milletvekili Bakbak:

AK Parti Milletvekili Bakbak: -İnsan merkezli, hizmet anlayışıyla yapılan sosyal tesisler vatandaşları sosyal yaşamın içine çekmeyi başardı


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, insan merkezli, hizmet anlayışıyla yapılan sosyal tesislerin vatandaşları sosyal yaşamın içine çektiğini belirtti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyeye bağlı gençlik merkezlerini gezen Derya Bakbakın, bu gezisine AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunun eşi Elif Tahmaoğlunun da katıldığı bildirildi.
     Derya Bakbak, burada yaptığı açıklamada, hizmetlerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ederek, İnsan merkezli, hizmet anlayışıyla ilçe genelinde yapmış olduğu sosyal tesislerle, vatandaşlarımızı sosyal yaşamın içine çekmeyi başarmıştır. Sosyal tesiste eğitim gören öğrencilerimizle ve hanım kardeşlerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımız Başkanımızın açmış olduğu sosyal tesislerden çok memnun diye konuştu.
     AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü de Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve yoğunlukta kadınların hizmet aldığı sosyal tesislerin ev hanımların ikinci adresi olduğunu ifade etti. AK Parti Şahinbey ilçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu ise sosyal tesislerin ailelere ekonomik katkı da sağladığını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Bakbak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER