AK Parti Milletvekili Karayel:

AK Parti Milletvekili Karayel: -Ülkemizin büyümesini, güçlenmesini ve bölgesinde model olmasını istemeyen güçler, terörist faaliyetleri destekleyerek, bizi iç meselelerle uğraştırmak istiyorlar


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, son günlerde artan terör olaylarına ilişkin olarak, Ülkemizin büyümesini, güçlenmesini ve bölgesinde model olmasını istemeyen güçler, terörist faaliyetleri destekleyerek, bizi iç meselelerle uğraştırmak istiyorlar dedi.
     Karayel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, terör olaylarının ülke gündeminde önemli bir yer işgal etmeye başladığını ifade ederek, halkın bu konuda doğru bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesinin büyük önem taşıdığına dikkati çekti.
     İstihbarat raporlarına göre, terör örgütü PKK-nın asker ve sivil katliamlarını artırarak millet ile devleti çatıştırma gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Karayel, şunları kaydetti:
     Bu süreçte halkımızın terörün nereden geldiğini ve hedefinin ne olduğunu çok iyi bilmesi ve bilinçlenmesi gerekir. Bu işin arkasında emperyalist güçlerin yanı sıra bölge ülkeleri var. Ülkemizin büyümesini, güçlenmesini ve bölgesinde model olmasını istemeyen güçler, terörist faaliyetleri destekleyerek, bizi iç meselelerle uğraştırmak istiyorlar. Kalkınmasını tamamlamış, dünyanın en büyük on ekonomisi arasına girmiş, işsizliği azaltmış, kendi savunma sanayisini hayata geçirmiş ve yetişmiş insan gücünü üretime kazandırmış bir ülkeyi kim ister ki-
     Yakalanan silahlar ve istihbarat birimlerimizin elde ettiği bilgiler var. Terörü birkaç bin kişinin eline silah alarak dağa çıkması ve bir mücadeleye girişmesi olarak algılarsak, yanılgıya düşeriz. Bu nedenle milletimizin oynanan oyunları iyi bilmesi ve sağduyuyla yaklaşması elzemdir. Devletimize güveneceğiz. Büyük bir devlet olan Türkiye, bu badireleri atlatacak güçtedir. Güvenlik birimlerimiz şu an da o bölgede alan temizliği yapmaktadır. Terör yuvaları tek tek vurulmakta ve gruplar etkisiz hale getirilmektedir.
     Karayel, Bütün engellemelere rağmen Türkiye-nin 2023 yılı hedeflerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı-nı en içten dileklerimle kutluyor, milletimizin her türlü güçlük karşısında daima zaferler elde etmeye devam edeceğine olan inancımızı yineliyorum dedi.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Karayel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER