AK Parti MKYK üyelerinden Gençlik Kollarına

AK Parti MKYK üyelerinden Gençlik Kollarına ziyaret


ADANA (A.A) - AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri Erdem Acar ve Esad Kurtulmuşlar, Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret etti.
     İl Gençlik Kolları Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, teşkilat çalışmalarını yakından görmek ve takip etmek için Adanaya gelen Gençlik Kolları MKYK üyeleri, Adana AK Parti İl Binasında yürütme kurulu toplantısına katıldı.
     Ev sahipliğini Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Yakup Koçun yaptığı toplantıda mahalle teşkilatları, sandık kurulları ve ilçe gençlik kolları hakkında bilgiyi, Teşkilat Başkanı Muhammed Aksoy verdi.
     Gençlik Kolları faaliyet raporu ise Tanıtım ve Medya Başkanı Burak Örkün tarafından okundu.
     Toplantıda hazır bulunan Dış İlişkiler Başkanı İsmail Sağlam, Ar-Ge Başkanı Orçun Sarıgül, Sosyal İşler Başkanı Rojbin Büyükfidan ve Halkla İlişkiler Başkanı Sevim Sekin de birimleri ve çalışmaları hakkında MKYK üyeleri Erdem Acar ve Esad Kurtulmuşu bilgilendirdi.
     İl binasında yapılan yürütme kurulu toplantısının ardından Seyhan İlçe Gençlik Kollarına ziyarette bulunan MKYK üyeleri ve İl Gençlik Kolları yöneticileri, burada da teşkilatlanma hakkında bilgi aldılar.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti MKYK üyelerinden Gençlik Kollarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER