AK Parti Osmaniye Milletvekili Kastaldan ziyaretler

AK Parti Osmaniye Milletvekili Kastaldan ziyaretler


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli Emniyet Müdürlüğü binasının 2013 yılında yatırım kapsamına alındığını söyledi.
     Kastal, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çatal ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kadirli Devlet Hastanesini ziyaret etti.
     Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhanı makamında ziyaret ederek, yeni kurulan MOBESE kamera sistemini hakkında bilgi alan Kastal, yeni emniyet müdürlüğü binasının 2013 yılı yatırım kapsamına alındığını ifade etti.
     Adliye binası civarına yeni hizmet binasının yapılması için gerekli çalışmalara başladıklarını anlatan Kastal, şöyle konuştu:
     MOBESE merkezimiz hizmete girmiş. MOBESEnin ilk etabında Kadirlinin belirli noktalarına kameralar yerleştirilmiş durumdadır. Kameraların sayısını artırmak ve gerekli görülen yerlere takviyenin yapılması için ödenek çıkarttıracağım. Kadirlimize hayırlı uğurlu olsun.
     Kadirli Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, Başhekim Şamil Gerek ve hastane yönetimiyle bir süre görüşen Kastal, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti Osmaniye Milletvekili Kastaldan ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER