AK Parti Rize İl ve Yerel

AK Parti Rize İl ve Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


RİZE (A.A) - AK Parti Rize İl ve Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Çayeli Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
     Milletvekili Karal, burada yaptığı konuşmada, bu toplantıları 2001den beri yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:
     AK Parti ailesi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantılar, dünyanın diğer ülkelerinde de dikkat çekiyor. Yemene yaptığımız ziyaret esnasında oradaki Islah Partisi Genel Başkanı bize AK Parti teşkilatı dünyanın en organize ve en çok çalışan teşkilatıdır demişti. İşte bu durum bir aile edasında sık sık sağlam diyaloglar ile iletişim kurabilmemizden kaynaklanmaktadır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da şunu söylüyor. Bizim için olmazsa olmaz tek omurga teşkilat omurgasıdır. AK Partimizi bu ülkede uzun yıllar kalıcı kılacak olan bu teşkilatlardır. Bu nedenle bu tür toplantıların sürekli devam etmesi lazım. Bu toplantılarda amaç, katılımcıların siyaset ve ülke meseleleri hakkında görüş belirtmesidir. Bunu da çok iyi bir şekilde başardığımızı görüyorum ve bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.
     Milletvekili Bayraktar ise bu tür toplantıların gelecek nesillere iyi bir hayat ve iyi bir yaşam sunmak için düşünmelerini gerektiren, tartışma ve en isabetli sonuca varmalarını sağlayan toplantılar olduğunu belirterek, Teşkilatımızı birleştiren ve fikir alışverişlerine yol açan bir buluşmadır dedi.
     İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Danışma Meclisi toplantılarının teşkilat iç yönetmenliğinin ve tüzüğünün gereği bir çalışma toplantısı olduğunu belirterek, Bu toplantılar teşkilat konularının konuşulduğu ve faaliyetlerin sunulduğu toplantıdır dedi.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Rize İl ve Yerel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER