AK Parti Rize Milletvekili Karal, oda

AK Parti Rize Milletvekili Karal, oda başkanlarıyla buluştu


RİZE (A.A) - AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentteki ziraat odası başkanlarıyla bir araya geldi.
     Rize Sanayi ve Ticaret Odasında gerçekleşen toplantıya Karalın yanı sıra Rize Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şafak Bulut ile ziraat odası başkanları katıldı.
     Karal, burada yaptığı konuşmada, Rizeye soğuk hava deposu kazandırılması gerektiğini söyledi.
     Bölgede unutulmaya yüz tutmuş bir takım tarımsal faaliyetlerin son zamanlarda revaçta olduğunu ifade eden Karal, şunları söyledi:
     "Toplantının amacı, bölgemizdeki tarım faaliyetlerini gözden geçirmek ve neler yapabileceğimizi istişare etmektir. Bunlardan biri de dünyanın en kalitelisi olan Rize kivisidir. Toplantımızda devlet, millet el ele vererek Rize çayına ek gelir sağlaması adına neler yapabiliriz onun derdindeyiz."
     Karal, Rizede kivi yetiştiriciliğinin geliştirilmesi için bazı adımları atmak durumunda olduklarını vurgulayarak, "Bu bağlamda hükümet olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Ziraat odalarının özellikle soğuk hava deposu konusunda organize şekilde çalışmaları başlatmasını ve soğuk hava deposunu Rizemize kazandırmayı arzuluyoruz. Hep birlikte bu konuda yoğunlaşarak Rize kivisine sağlam zemin hazırlamalıyız" dedi.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Rize Milletvekili Karal, oda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER