AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş:

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş: -Acısıyla tatlısıyla, iyi ve kötü hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakarak heyecanla, ümitle ve yeni beklentilerle 2013 yılına giriyoruz


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Acısıyla tatlısıyla, iyi ve kötü hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakarak heyecanla, ümitle ve yeni beklentilerle 2013 yılına giriyoruz dedi.
     Köktaş, yeni yıl dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, yeni yılın Samsun ve tüm dünyaya barış huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.
     2013 yılının Samsunu ve Türkiyeyi daha iyi seviyelere taşıyacak hedeflerin gerçekleştirileceği bir yıl olacağına inandığını vurgulayan Köktaş, şunarı kaydetti:
     Yeni yılın önemli adımların atılacağı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Acısıyla tatlısıyla, iyi ve kötü hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakarak heyecanla, ümitle ve yeni beklentilerle 2013 yılına giriyoruz. 2013 yılının, ülkemizde ve Dünya da barış ve istikrarın önündeki engellerin kaldırıldığı, hoşgörünün benimsendiği, toplumsal afetlerden, terörden, şiddetten uzak, insanların huzur ve mutluluk içinde yaşadığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yeni yılın başta Samsunumuz olmak üzere, bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlara ve berekete vesile olmasını temenni ediyor, beklentilerinizin gerçeğe dönüşmesini, her şeyin gönlünüzce olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER