AK Parti Samsun Milletvekili Demirin ziyaretleri

AK Parti Samsun Milletvekili Demirin ziyaretleri


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İlkadım ilçesindeki Osman Gazi İmam Hatip ve 30 Ağustos İmam Hatip ortaokullarını ziyaret etti.
     Demir, Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu ziyaretinin ardından 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulunda ziyaret ederek burada yaptığı konuşmada, 4+4+4 eğitim sisteminin gelmesi ve katsayı eşitsizliğinin ortadan kalkmasıyla söz konusu okullara ilginin arttığını söyledi.
     Bu yıl yürürlüğe giren kanunla ilköğretim dördüncü sınıftan sonra öğrencilere imam hatip okullarına kayıt olma hakkı tanındığını vurgulayan Demir, Bazı okullarımızda fiziki değişiklikler yapıldı. Meslek liselerinin önünü açan katsayı değişikliği sayesinde İmam Hatip liselerine rağbet arttı. Eğitim sistemimizin bir parçası olan imam hatipler, bu ülkenin temel eğitim taşlarından biridir. Bu güne kadar insanımıza çok büyük hizmetlerde bulunmuştur. Fakat katsayı adaletsizliğinden dolayı vatandaşlarımızın bu liselerimize rağbeti azalmıştı. Hamd olsun şimdi eski günler geride kaldı. Okullarımıza başvuru yoğunluğu yaşanıyor dedi.
     Ziyaretlerde Demire, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu eşlik etti.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demirin ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER