AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Salıpazarı

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Salıpazarı ilçesinde incelemelerde bulundu


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, selden zarar gören Salıpazarı ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Demir, DSİ 7. Bölge Müdür Yardımcısı Murat Us , DSİ 7. Bölge Müdürlüğü İşletme Şube Müdürü Ziya Çebi, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Aydın, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Kaçmaz ile birlikte sel felaketinin yaşandığı ilçede Terme Çayı üzerindeki köprü ve yollarda inceleme yaptı.
     Bölgede yapılacak çalışmaların bir an önce başlatılması talimatı veren Demir, O gün var olan eksiklikleri, selin hasar verdiği yerleri gördük. Bugün ise devletin ilgili kurumlarının bürokratlarıyla buraya gelerek, neler yapılabileceğini yerinde gördük. Terme Çayı üzerinde hasar gören yolların ve dere ıslahları DSİ tarafından yapılacak. Bunun çalışmalarının bir kısmına başlandı dedi.
     DSİnin ayrıca çay kenarında sele kapılarak hasar gören yolları da taş duvar örerek açacağını söyleyen Demir, İl Özel İdaresi de köy yollarında çalışmalarına başlayacağını, diğer ilçelerde olduğu gibi Salıpazarında da hayatın bir an önce normale dönmesi için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Salıpazarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER