AK Parti Samsun Milletvekili Yeni:

AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: -"Üniversitelerde provokasyonlar başlatıldı. Bunu sokağa dökmeye çalışan, ülkeyi geçmişe sürüklemeye çalışanlar var. Asla bu oyuna gelmemeliyiz"


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Üniversitelerde provokasyonlar başlatıldı. Bunu sokağa dökmeye çalışan, ülkeyi geçmişe sürüklemeye çalışanlar var. Asla bu oyuna gelmemeliyiz" dedi.
     Yeni, Alaçam ilçesinde esnafı ziyaret etti.
     Burada vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Yeni, çözüm süreci hakkında bilgi verdi.
     Çözüm sürecinde milletin hassasiyetlerini, milli ve manevi değerlerimizi asla göz ardı etmediklerini belirten Yeni, şunları kaydetti:
     "Biz bu sorunun üstesinden geleceğiz. Geçen sene aynı günde 2 şehidimizi Alaçamda toprağa verdik. Artık Alaçamlılar ağlamasın, analar ağlamasın, yürekler parçalanmasın. Alaçama ve hiçbir ilçemize şehit haberleri gelmesin. Tek derdimiz bu. Bu süreçte kimseyle gizli anlaşmalar yapmadık, yapmayacağız. Milletimizi üzecek bir söz kimseye vermedik vermeyeceğiz. Üniversitelerde provokasyonlar başlatıldı. Bunu sokağa dökmeye çalışan, ülkeyi geçmişe sürüklemeye çalışanlar var. Asla bu oyuna gelmemeliyiz."
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER