AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatında

AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatında 29. Danışma Meclis toplantısı


KONYA (A.A) - AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı 29. Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.
     Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, her yıl Şeb-i Arus törenlerine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın açılış konuşmalarında talimatlar verdiğini, bu talimatlarla hızlı tren ve mavi tünel projelerinin hayata geçirildiğini kaydetti.
     Erdoğanın söz verdiği zaman sözünü tutan ve bir liderleri olduğunu kaydeden Atalay, ne söz verilirse yapıldığını, ülkede büyük bir değişim ve kalkınmanın gerçekleştirildiğini bildirdi.
     Danışma meclisi toplantılarının kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise partililerle buluşma, karşılıklı dertleşme, eleştirme ve tavsiyelerle çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin hiçbir zaman biz yaptık zihniyetiyle hareket etmediğini ifade eden Samancı, Eğer biz üstün teknolojiye doğru, yüksek teknolojiye doğru gidiyorsak, ekonomimizi büyütüyorsak, bugün artık bizim su, kanalizasyon, karla mücadele sorunumuz olmamalı. Ankaradaki merkezi sistem, Seydişehirin sıkıntılarını, köyünün sıkıntılarını ancak bizim aracılığımızla bilebilirler. Biz bu sıkıntıları belirtirsek onlar orada burada bir köy varmış der. Siyasetin en önemli aracı hizmettir. Siyaseti biz araç olarak kullanıyoruz şeklinde konuştu.
     Toplantı, Büyükşehir yasasıyla ilgili katılımcıların soruları cevaplanmasıyla devam etti.
     Toplantıya, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükçü, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mümin Uzman, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Sivil toplum örgütlerinin başkanları, ilçe ve belde teşkilatları, mahalle ve köy temsilcileri, köy muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER