AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk:

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanı olması, moral ve motivasyonumuzu artırdı


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanı olmasının moral ve motivasyonlarını artırdığını bildirdi.
     Pamuk, yazılı açıklamasında, Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanı olmasının, kültür ve turizm potansiyeli yüksek Adanada sevgi ve heyecanla karşılandığını belirtti.
     Adanadaki tüm sektörlerin ülke için faydalı proje ve fikirlerle Çelikten yararlanacağına inandığını bildiren Pamuk, şunları kaydetti:
     Ömer Çelikin Kültür ve Turizm Bakanı olması, moral ve motivasyonumuzu artırdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, doğası, denizi, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Adanamız için bir şanstır. Hepimiz Adanamızın geçmişindeki o zengin ve bereketli günlerine dönerek, kültür ve sanat şehri olmasını istiyoruz. Adananın bu ihtiyacını hissederek ve bu sesi duyarak Ömer Çeliki Kültür ve Turizm Bakanı olarak görevlendiren Başbakanımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Bakanımız, çalışmaları ve duruşu ile klasik bir siyasetçiden ziyade dünyaya açık bir aydın, yeniliklere açık ve umut veren bir siyaset adamıdır.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER