AK Parti Siyaset Akademisi

AK Parti Siyaset Akademisi -AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: "Akil Adamlar Karadeniz Bölge Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez, partimizce düzenlenecek Siyaset Akademisine katılarak başkanlık sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunacak"


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Başkanı Ercan Çimen, partisince düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisine Akil Adamlar Karadeniz Bölge Başkanı Yusuf Şevki Hakyemezin katılacağını ve başkanlık sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunacağını bildirdi.
     Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyede birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli katkıları olacak Akil Adamlar Heyetinde yer alan Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemezin, bütün boyutlarıyla başkanlık sistemini anlatacağını belirtti.
     Millete hizmetin önündeki en büyük engellerin başında görülen bürokratik oligarşinin takip eden süreçte bütünüyle tasfiyesine imkan verebilecek başkanlık sisteminin bütün boyutlarıyla ele alınacağını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:
     "Parti kadrolarının donanım ve birikimlerinin artırılmasının yanı sıra her türlü görüş ve düşünceden insanlarımızın AK Parti ile tanışmasına vesile olması hedeflenen siyaset akademileri aynı zamanda halkımızın siyasi ve sosyal hayatının seviyesine kaliteli katkı yapma amacındadır. Gümüşhane siyasal kültürüne katkıda bulunacağına inandığımız Siyaset Akademisinin 2014 yerel seçimlerine yönelik ilk programı 14 Nisanda Atatürk Kültür Merkezinde başlayacaktır. Bu çerçevede ilk dersi değerli bilim adamımız Prof Dr. Yusuf Şevki Hakyemez verecek. Siyaset Akademisine katılarak buradan yeni Türkiyenin, yeni siyaset anlayışına giriş yapacak tüm katılımcılara zihin ve gönül açıklığı diliyorum."
     Çimen, Siyaset Akademisi derslerinin sekiz hafta süreceğini belirterek; programların bütününde Türkiyenin seçkin akademisyen, siyasetçi ve danışmanlarının alanlarında sunumlar yaparak katkıda bulunacaklarını bildirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AK Parti Siyaset Akademisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER