AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata:

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata: -"Tepebaşı Belediyesinde, eksik yapılan temizlik hizmeti, eksik toplanan çöpler, verilmeyen temizlik hizmetlerine ilişkin kesilmesi gereken hak edişler zamanında yapılmamıştır" (Fotoğ


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataça tepki göstererek, "Tepebaşı Belediyesinde, eksik yapılan temizlik hizmeti, eksik toplanan çöpler, verilmeyen temizlik hizmetlerine ilişkin kesilmesi gereken hak edişler zamanında yapılmamıştır" dedi.
     Ata, AK Parti İl Başkanlığında yaptığı toplantıda, Tepebaşı Belediyesinin 2009-2013 döneminde gerçek anlamda kalıcı bir eser bırakmadığını savundu.
     Temizlik işlerinde belediye hizmetlerinin eksik verildiği ve bu konuda Ataçtan herhangi bir açıklama yapılmadığını anımsatan Ata, "2012 yılının ocak ayından, eylül-ekim aylarına kadar olan dönemde tutulan hiçbir tutanak devreye konmamış, göz ardı edilmiştir. Tepebaşı Belediyesinde, eksik yapılan temizlik hizmeti, eksik toplanan çöpler, verilmeyen temizlik hizmetlerine ilişkin kesilmesi gereken hak edişler zamanında yapılmamıştır. Burada başkalarının değil, bizzat Ahmet Ataçın sorumluluğu vardır" diye konuştu.
     Bu dönem içerisinde kaç tutanak tutulduğuna ilişkin Ataçtan açıklama beklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     "Bize ulaşan bilgiler 300 küsur tutulan tutanak var ve hiçbiri işleme konulmuyor. Bu kadar tutanak niye sumen altı edildi- Niye göz ardı edildi- Niye bir şekilde birileri kollanmaya saklanmaya çalışıldı- Bu tutanaklarda hangi hizmetlerin yapılmadığına ilişkin açıklama istiyoruz. Tutanakların içeriği, tarihleri, adları hakkında bilgi yok. Sayın Başkanın burada ihmali, kusuru söz konusudur. Başkanlık makamı olarak, bunun hesabı Tepebaşı halkına, vatandaşlarımıza verilmelidir. Temizlik işlerindeki bu kirliliğin, şaibenin net olarak ortaya konmasını istiyoruz. Bunun yanıtını bizzat Başkan Ataçtan bekliyoruz."
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER