AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu: Sandık, ders alma mekanıdır. Derse iyi çalışmak için vatandaşlarla iletişim kurmalıyız -Bu milletin gençlerine ina


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Sandık, ders alma mekanıdır. Derse iyi çalışmak için vatandaşlarla iletişim kurmalıyız. Bu milletin gençlerine inanmayan, bu milletin gençliğine güvenmeyen anlayış, sandıktan çıkamaz dedi.
     Müezzinoğlu, Eskişehirde AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, muhalefetin yerel seçimlerin erkene alınmasına gösterdiği tepkiyi eleştirdi.
     Sandık ders alma mekanıdır diyen Müezzinoğlu, derse iyi çalışmak için vatandaşlarla iletişim kurmanın önemini vurguladı.
     Sağlıklı bir muhalefetle çalışmayı arzu ettiklerini ifade eden Müezzinoğlu, seçilme yaşının 18e düşürülmesiyle ilgili olarak, Bu milletin gençlerine inanmayan, bu milletin gençliğine güvenmeyen anlayış, sandıktan çıkamaz. 65 yaşın üzerinde bugün mecliste 37 milletvekilimiz var. 18 ile 25 yaş arasında her yaşta bir milyon gencimiz var yani 6 milyon gencin oy kullandığı ama aralarından her yaştan bir temsilcinin meclise gelmesine hayır diyen bir anlayış var. Gençlerin yarınlara hazırlanması bizim orada olmamızdan daha anlamlı olur. Ama korkuyorlar. Çünkü bunlar sistemi korkma ve milleti korkutma üzerine kuruyorlar diye konuştu.
     Adalet ve Kalkınma Partisinin milletin partisi olduğunu anımsatan Müezzinoğlu, Dolayısıyla milleti kucaklamak, 75 milyonla omuz omuza, gönül gönüle yürümek her AK Partilinin boynunun borcu, siyasi görevi ve sorumluluğudur. Aramızda hırsızlara, ahlaksızlara, vatan hainlerine yer yoktur. Ama onun dışında herkesi kucaklamak milli sorumluluğumuzdur dedi.
    
     -Biz Eskişehirin demokrasinin başkenti olarak anılmasını isteriz
    
     AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da Eskişehire yönelik 2023 hedeflerine yönelik hayallerinden ve projelerinden bahsederek, Biz şehrin geleceğine kendi şahsi kaprisleriyle ipotek koyanlar değil, Eskişehir için uzlaşmayı herşeyin üzerinde tutan Eskişehir sevdalıları olarak, anılmayı arzu ederiz ifadelerini kullandı.
     Eskişehirin eğitim kalitesi, sanayisi, Odunpazarı sokaklarıyla anılmasını istediklerini anlatan Koca, şunları söyledi:
     Eskişehirin Sarı Sungur, sahte fatura, beton hırsızlığı gibi şaibelerle değil, kul hakkının bilincinde toplumun menfaatlerini herşeyin üstünde tutan anlayışlarla anılmasını isteriz. Biz bu şehrin, Balyoz darbe planına destek olan, demokrasiyi sekteye uğratmaya çalışanları gündemde tutmaya çalışan organizasyonlara ev sahipliği yapanlarla değil, demokrasinin darbeyi mahkum etmesine yardımcı olanlarla ve demokrasinin ilk mitinginin gerçekleştirildiği demokrasinin başkenti bir şehir olarak anılmasını arzu ederiz. Biz bu şehrin, Ergenekon davası gibi yasa dışı organizasyonlarda adı geçenlerle kol kola olanlarla değil, devletin, halkın çıkarlarını, Demokrasiyi her şeyin üzerinde tutan Hasan Polatkanlarla anılmasını isteriz. Biz bu şehrin bağrından çıkardığı veya ev sahipliği yaptığı, insanlığa sevgiyi hoşgörüyü aşılayan Yunus Emreyle, ilim, irfan ehli nüktedan Nasrettin Hocayla, Şeyh Sücaeddin-i Veliyle, Seyh Edebaliyle Hızır Beyle Sinan Paşayla, Aziz Mahmut Hudaiyle, Selman-i Farisiyle, Seyyit Battal Gazi gibi kahramanlar ve gönül erleriyle anılmasını arzu ederiz.
    
     -Kızılinler Projesine Bakan Ertuğrul Günay onay verdi-
    
     AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ise bütçe görüşmelerine katıldıklarını hatırlatarak, muhalefet partisinin bütçe görüşmelerinde de kendilerini kıskanmaya devam ettiklerini öne sürdü.
     Eskişehiri ilgilendiren Kızılinler projesiyle ilgili Ankarada Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayla görüştüklerini açıklayan Can, şöyle devam etti:
     Bakanımız toplantıda yapılması gerekenlerle ilgili onaylanması için talimat verdi. Kızılinler projesiyle ilgili hem Odunpazarı Belediyemiz hem de Tepebaşı Belediyemiz bölgeyle ilgili imar planlarını verdi. Bu proje, Eskişehirin turizm potansiyelini arttıracak ve önünü açacak bir projedir. Her iki belediyemizin de çok güzel hazırlanmış planları var özellikle Odunpazarı belediyemizin projesi tamamen Eskişehirin bir sağlık turizm merkezi olmaya odaklı bir projedir.
     Toplantıya AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve çok sayıda partili katıldı.
     Toplantı sonunda Kişisel Gelişim ve Sosyal Hayatta İletişim konusunda seminere katılanlara, Müezzinoğlu ve milletvekilleri tarafından sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER