AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu:

AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: -AK Partinin halkla bütünleşmesi, bölgeye inadına yapmış olduğu hizmetler terör örgütünü rahatsız ediyor. Bu nedenle devamlı eylemlerle gündemde kalma çabası içerisindeler


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, partilerinin halkla bütünleşmesinin ve bölgeye inadına yapmış olduğu hizmetlerin terör örgütünü rahatsız ettiğini belirterek, Bu nedenle devamlı eylemlerle gündemde kalma çabası içerisindeler dedi.
     Eroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü dolayısıyla 14 Ağustosta Cumhuriyet Meydanında 5 bin kişiye iftar yemeği vereceklerini belirterek, programa herkesi davet etti.
     Bir gazetecinin, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalakın Terörü sadece biz durdurabiliriz şeklinde Tokatta yaptığı açıklamayı nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine Eroğlu, şu yanıtı verdi:
     Saadet Partisinin şu anki durumuna bakmak lazım. En son almış olduğu oylar yüzde 1 bile değildi. Saadet Partisinin fikirleri olabilir ama halkın teveccüh göstermediği Saadet Partisinin bu söyleminin çok afaki olduğunu düşünüyorum. Terörü çözecek tek biziz cümlesi, çok afaki bir cümle. Terörle ilgili düşünce ve önerileriniz olabilir ama bunu çözecek parti biziz söylemleri artık geçti, bunlar geride kaldı. Artık bu tip söylemler tutmuyor.
     Terörün 30 yıldır Türkiyenin başının belası olduğunu vurgulayan Eroğlu, AK Partinin halkla bütünleşmesi, bölgeye inadına yapmış olduğu hizmetler terör örgütünü rahatsız ediyor. Bu nedenle devamlı eylemlerle gündemde kalma çabası içerisindeler. Yöre halkını rahatsız etmek suretiyle bölgede karışıklık oluşturmak istiyorlar. Ama biz AK Parti olarak mücadelemize devam ediyoruz. Terör örgütü ve arkasındaki kesimler hiçbir zaman muvaffak olamayacaklar. Terör üzerinden rant elde etmek isteyenler veya terör üzerinden siyasi çıkar elde etmek isteyenler asla ve asla terörden hiçbir şekilde faydalanamayacaklar diye konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER