AK Parti Yalova il teşkilatına 2

AK Parti Yalova il teşkilatına 2 bin 71 yeni üye katılacak


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçalın AK Partiye geçişiyle birlikte partiye katılacak 2 bin 71 yeni üye için rozet takma töreni yapılacak.
     Raif Dinçkök Kültür Merkezinde 16 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek törenle ilgili AK Parti İl Teşkilatı tarafından Merkez İlçe Toplantı Salonunda bir basın toplantısı düzenlendi. İl Başkanı Mustafa Pehlivan, şunları kaydetti:
     Partimizin 2023 hedefini biliyorsunuz sayın Başbakanımız 2071 hedefiyle yeniledi. Artık Türkiyenin yeni hedefi 2071. 2071de Türkiye dünyanın en gelişmiş 3 ekonomisinde biri haline gelecek. Hedefimiz bu. Bizler çalışmamızı, projelerimizi bu hedefe göre yapacağız. Bu nedenle de 2071 üye isimli bir katılım töreni düzenliyoruz.
     Pehlivan, törene Genel Başkan Yardımcıları Menderes Türel ve Süleyman Soylunun da katılacağını bildirdi.
     Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ise yeni üye katılımının sadece 2071 ile sınırlı kalmayacağını belirtti, Koçal, Bu sadece 2 haftalık sürelik bir üye çalışmasıyla elde edilen bir rakam. 2071 kişiye o gün törende tek tek rozet takmak mümkün değil. Üye olacak arkadaşlarımız da orada olacak ama o arkadaşlarımızı temsilen 60 civarında kişiye partinin üst düzey yöneticileri tarafından rozetleri takılacak. Bu katılımla Yalovanın bir ve bütün olduğunun fotoğrafıdır dedi.
     Koçal, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti Yalova il teşkilatına 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER