AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun:

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: -Yanlış hesap Bağdattan döndü


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İstanbul Deniz Otobüsleri İşetmesinin (İDO) esnek fiyat uygulamasını geri çekmesine ilişkin Yanlış hesap Bağdattan döndü dedi.
     Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Yalova halkı için önemli bir sorun olan İDO konusunda önemli gelişmeler olduğunu belirtti.
     İDOnun uygulamalarına Yalova, Bursa, Bandırma ve İstanbuldan büyük tepki geldiğine işaret eden Coşkun, Bu konuyu sırasıyla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Adem Baştürk, Başkanı Kadir Topbaş ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüştüm. Vatandaşların rahatsızlığını ve Yalovalı hemşehrilerimin tepkilerini ilettim. Bölge milletvekilleri ile konuyu paylaştık ve gündeme taşıdık ifadesini kullandı.
     Bu uygulamaların bazı kesimler tarafından belediyenin ve AK Partinin icraatı gibi gösterildiğini dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:
     Bu konu, AK Partinin veya belediyenin uhdesinde bir konu değildir, nitekim İDO özelleştirilmiştir. Ama tabii ki, özelleştirmeden sonra herkes canının istediğini yapar demek değildir. Biz konuyu sürekli İDO yetkilileri ile takip ettik ve ulusal basında da önemli yer aldı. Nihayet geçen hafta İDO yetkilileri ile 2 saatlik bir görüşme yaptık. Konuyu değerlendirdiklerini, vatandaşın haklı olduğunu ve sabit fiyat uygulamasına tekrar döneceklerini söylediler, Ramazan ayıyla bu uygulamaya geçeceklerini ilan ettiler. Yanlış hesap, Bağdattan döndü.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER