AK Partili milletvekilleri Urlada sorunları dinledi

AK Partili milletvekilleri Urlada sorunları dinledi


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir milletvekilleri Mehmet Sayım Tekelioğlu ve İlknur Denizli, Urla ilçesinde, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
     Tekelioğlu ve Denizli, AK Parti Urla ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikle ivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunları ve talepleri dinledi.
     Milletvekilleri, Urla açıklarındaki 4 adanın turizm bölgesi ilan edilmesi, sit haritalarının revizesi ve 1/100.000 ölçekli planın gelişen ilçe nüfusu düşünülerek yenilenmesi gerektiği yönündeki talep listesini imzalayarak destek sözü verdi.
     AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin ne İzmir Büyükşehir ne de Urla Belediyesinden hizmet aldığını savunarak, ilçede belediye hizmetleri açısından büyük problemler yaşandığını ileri sürdü.
     İlçedeki yol, kanalizasyon ve çöp sıkıntısının, artık çekilmez bir hal aldığını ifade eden Bakırlı, Bunları şu an bizim çözmemiz mümkün değil. Urla içindeki küçük esnaf, büyük marketler yüzünden iş yapamaz duruma geldi. Urla Belediyesi Gülbahçe Mahallemizin kanalizasyon sorununu çözemedi. Bu sorunları hep birlikte karar vererek çözebiliriz. Vekillerimiz de bu sorunlar için buradalar dedi.
     (KAY-GLC-UFK)
<< Önceki Haber AK Partili milletvekilleri Urlada sorunları dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER