AK Partili Uzun, Erdemlide

AK Partili Uzun, Erdemlide


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, beraberindeki AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Halit Çortul ile 25. Bölge Mersin Eczacı Odası temsilciliğini ziyaret etti.
     Erdemli Temsilcisi Ali Düzgünden eczacıların sorunları hakkında bilgi alan Uzun, TBMMdeki eczacı milletvekillerinden birisi olduğunu belirterek, sorunları yakından bildiğini söyledi.
     Eczacılarla ilgili yasanın çıkması noktasında tüm milletvekilleriyle yoğun çaba harcadıklarını belirten Uzun, Eczacılarla ilgili yıllardır beklenen ve özlenen yasa çıktı. Yasa çıkartılmadan önce mutlaka ilgili tarafın görüş ve önerileri alınmalıydı. Bu yönde eksikliğin olduğu düşüncesindeyim. Çıkan yasa eskisinden çok iyi ve mesleğimiz adına umut verici dedi.
     Geçmiş yıllarda enflasyonun yüksek olduğu dönemde ürünlere gelen zamlardan dolayı eczacıların iyi kar elde ettiğini ancak son yıllarda eczacıların kar oranlarının düştüğünü belirten Uzun, şöyle konuştu:
     Hiçbir zaman yaşamı eskiyle kıyaslamamak gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle de biz geleceğe umutla bakmak zorundayız. Şu iyi bilinmelidir ki; şerefli meslek yoktur. Mesleğin şerefli mensupları vardır. Mesleğimizde yanlış yapan insanların da olduğunu unutmayarak, dürüst ve temiz çalışan esnafın mutlaka korunması gerektiğine inanıyorum.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber AK Partili Uzun, Erdemlide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER