Akademik personel alımı

Akademik personel alımı -Dumlupınar Üniversitesinde iki doçent ve 19 yardımcı doçent istihdam edilecek


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere iki doçent ve 19 yardımcı doçent alacak.
     Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümünde Göz Hastalıkları ile Kadın Hastalıkları ve Doğum ana bilim dallarında birer doçent istihdam edilecek.
     Tıp Fakültesinin Dahili Tıp Bilimleri Bölümünde Nöroloji ana bilim dalında iki, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Radyoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Aile Hekimliği ana bilim dalları ile Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümünde Kalp ve Damar Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ana bilim dallarında birer yardımcı doçent görevlendirilecek.
     Eğitim Fakültesinin İlköğretim Bölümüne Sınıf Öğretmenliği, Fen Bilgisi Eğitimi, Sosyal Bilgiler Eğitimi, Matematik Eğitimi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümüne Uluslararası Finansman, Simav Teknoloji Fakültesinin Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümüne Ağaç Malzeme ana bilim dallarında birer, Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna da iki yardımcı doçent alımında bulunulacak.
     Adayların, gerekli belgelerle 14 Ocak 2013 günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurması gerekiyor. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.
     Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, http://www3.dpu.edu.tr/upload/5012118595/files/29aralik%281%29.pdf web linkinde yer verildi.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Akademik personel alımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER