Akademisyenler Belediye Başkanı Özgünü ziyaret etti

Akademisyenler Belediye Başkanı Özgünü ziyaret etti


ARTVİN (A.A) - Artvin Çoruh Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri, Belediye Başkanı Emin Özgünü makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Bayramoğlu, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Bayramoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Melahahat Özcan, Artvinin doğal güzellikleri ve biyolojik çeşitliliğinin yanısıra turizm, öğrencilerin ulaşım ve barınma sorunları gibi konularda bilgi verdi.
     Özgün, yaptığı konuşmada, kalitesiz üniversitelere karşı olduğunu belirterek, üniversitelerin akademik kadrosunun tam olması ve buralardan nitelikli öğrenciler mezun edilmesi gerektiğini söyledi.
     Özgün, akademik personele çok iyi imkanlar sunulması durumunda büyük şehirlerin gürültüsünden, kalabalığından bıkmış onlarca akademisyenin, sakin ve mütevazi bir kent olan Artvinde tatil yaparcasına görev icra edebileceğini ifade etti.
     Branşları açısından Artvinin ciddi zenginliğe sahip olduğunu belirten öğretim görevlileri ise belediyenin Ormanlı köyü mevkisinde yaptırdığı serender evler tatil köyüne hayran kaldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Akademisyenler Belediye Başkanı Özgünü ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER