Akaydın Gençlik Merkezini inceledi

Akaydın Gençlik Merkezini inceledi -Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -Tesis Antalyadaki önemli bir açığı kapatacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Çocuk ve Gençlik Eğitim ve Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu.
     Akaydın, Büyükşehir Belediyesinin 300 kız öğrenci kapasiteli Çocuk ve Gençlik Eğitim ve Sosyal Tesisindeki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Akaydın, tesisin bu yıl hizmete gireceğini, çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.
     Merkeze öğrenci başvuruları aldıklarını, şu ana kadar 200 kız öğrencinin başvurduğunu bildiren Akaydın, Akdeniz Üniversitesi kampüsüne yakın olmasının öğrencilere büyük avantaj sağlayacağını kaydetti.
     Akaydın, Tesis şehir dışından gelen yoksunluk içindeki üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılayacak. Tesiste gençler için çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetler gerçekleştirilecek, bireysel danışmanlık hizmetleri verilecek. Tesis, Antalyadaki önemli bir açığı kapatacak dedi.
     Toplamda 8 bin 200 metrekare alana kurulan tesiste çok amaçlı salon, çamaşırhane, pastane, yemekhane, kantin, revir, televizyon odaları, internet odaları, kütüphane, etüt odaları ile sığınak bulunduğunu belirten Akaydın, tesiste ayrıca engelli öğrencilere yönelik odaların, misafir öğrencilerin konaklayabileceği 4 ve 2 kişilik odaların da bulunduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Şamil kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akaydın Gençlik Merkezini inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER