Akbank ile ADASO arasında işbirliği protokolü

Akbank ile ADASO arasında işbirliği protokolü


ADANA (A.A) - Akbank ile Adana Sanayi Odası (ADASO) arasında Avantajlı krediler, KOBİ destek paketi ve aidat tahsilat sistemini içeren işbirliği protokolü imzalandığı bildirildi.
     ADASOdan yapılan açıklamaya göre, işbirliği protokolü imza töreninde konuşan ADASO Sadi Sürenkök, Akbankın 1948 yılında Adanada kurulduğunu ve ilk şubesini Ceyhanda açtığını hatırlattı.
     Sürenkök, Akbankın Adana ve sanayi tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Adananın her köşesinde Sabancı Ailesinin izlerine rastlıyoruz. Bu işbirliği sanayiciler açısından büyük önem taşıyor ve bunun daha ileri boyutlara taşınmasını arzuluyoruz diye konuştu.
     Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ise Akbank için Adananın ayrı bir yeri ve önemi olduğunu vurgulayarak, Hem Adanada kurulmuş olmamız hem de ailenin ve hissedarların birçok alanda Adanada faaliyet göstermesi Adanayı her zaman önemli kılmıştır. ADASO ile işbirliği protokolünü imzalamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz şeklinde konuştu.
     Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil de, üç ayda bir yapılan değerlendirme toplantısının ilk defa İstanbul dışında, Adanada yapıldığını, Adanadaki müşteri sayısının 500 bine ulaştığını ve daha iyi olmak, daha iyi şeyler yapmak istediklerini kaydetti.
     İşbirliği protokolünün Sürenkök ile Dinçer ve Binbaşgil tarafından imzalandığı belirtildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Akbank ile ADASO arasında işbirliği protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER