Akçakaleye top mermisinin düşmesi

Akçakaleye top mermisinin düşmesi -Akçakale Belediye Başkanı Ayhan: 5 vatandaşımızı kaybettik, ailelerine ve tabii ki tüm Türkiyeye başsağlığı diliyoruz -Hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, Akçakale Devlet Hastanesi morguna


ŞANLIURFA (A.A) - Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, ilçede meydana gelen patlamaya ilişkin, 5 vatandaşımızı kaybettik, ailelerine ve tabii ki tüm Türkiyeye başsağlığı diliyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Ayhan, patlamanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunduktan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye tarafından iki kez top atışı yapıldığını ve bunların Akçakaleye isabet ettiğini hatırlatan, şuları söyledi:
     Mermi bir eve isabet etti. 5 vatandaşımızı kaybettik ailelerine bağsağlığı diliyorum tabii ki tüm Türkiyeye başsağlığı diliyoruz. Şu anda insanlarımızı sağduyuya davet ediyoruz. Yoğunuz gördüğünüz gibi. Şimdi aldığımız son bilgiye göre 5 ölü, 9 yaralı var. Şanlıurfaya sevk edilen yaralılarımız var, bunların içinde de ağır olanlar var.
     Belediye Başkanı Ayhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile olayla ilgili telefonda bilgi verdiğini de belirterek, Sayın Başbakan, sakin olun ne gerekiyorsa yapacağız dedi diye konuştu.
     Bu arada olay yerindeki incelemenin ardından bir evde bulunan 5 kişinin cesedi, Akçakale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
    
     Muhabir: Yasin Dikme - Mehmet Güldaş / İsmail Fidan
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Akçakaleye top mermisinin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER