Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -2013 Akdeniz Oyunlarında ikili mücadele edecek takımların kuraları Kızkalesinde çekilecek


MERSİN (A.A) - Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi Belde Belediye Başkanı Necati Kale, 2013 Akdeniz Oyunlarında ikili mücadele edecek takımların kura çekilişlerinin, 7 Mayıs Salı günü Kızkalesinde yapılacağını söyledi.
     Kale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızkalesinin tarihiyle, deniziyle ve kumuyla, dünyada çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti.
     Kale, Akdeniz Oyunları Komitesinin, ikili mücadeleler için çekilişin tarihi bir mekanda yapılmasının istediğini dile getirerek, bu istek doğrultusunda da kendisinin Kızkalesini önerdiğini ifade etti.
     Komitenin, kendisinin teklifini olumlu karşıladığını ve çekilişleri Kızkalesinde yapma kararı aldıklarını anlatan Kale, şöyle devam etti:
     "17. Akdeniz Oyunları kapsamında plaj voleybolu 20 Haziranda Kızkalesinde başlayacak. 10 gün sürecek olan müsabakalar 24 ülkeden de canlı olarak yayınlanacak. Oyunlar çerçevesinde ikili müsabakaların kura çekimleriyse 7 Mayıs Salı günü Kızkalesinde saat 18.00de Küçük Plajda yapılacak. Belediye olarak biz tüm hazırlıklarımızı yaptık."
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Basir Gülüm
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER