Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -TMOK üyesi Şanıvar: Oyunlar öncesi yerel yöneticiler seferberlik başlatmalıdır


ADANA (A.A) - Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) üyesi Ramazan Şanıvar, 2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları öncesinde yerel yöneticilerin seferberlik başlatması gerektiğini belirtti.
     Şanıvar, 20-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek oyunlar öncesinde özel bir hastanede yaptığı konuşmada, Adana BOTAŞlı oyunculara ve yöneticilerine, oyunların Adana, Mersin ve ülkeye sağlayacağı yararları anlattı.
     Akdeniz Oyunlarının 4 yılda bir gerçekleştirildiğini ve Olimpiyat Oyunlarından sonra, kıta, ülke, branş ve sporcu sayısı olarak dünya çapında ikinci büyük organizasyon olduğunu hatırlatan Şanıvar, şu ifadeleri kullandı:
     Haziranda, Adana ve Mersinde gerçekleştirilecek olan 17. Akdeniz Oyunlarına, Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarının 25 ülkesinden, 32 branşta 4 bin sporcu katılacak. Sporcuların yanı sıra hakem, yönetici, medya mensubu ve sporseverler olmak üzere, Adana ve Mersine yaklaşık 8 bin kişinin geleceği tahmin ediliyor. Başta Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Adana Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mersin Gençlik Hizmetleri İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadiye büyük görevler düşmektedir. Oyunlar öncesi yerel yöneticiler seferberlik başlatmalıdır.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER