Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde hastalara bayram ziyareti

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde hastalara bayram ziyareti


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören hastalara Ramazan Bayramı nedeniyle bayram ziyareti yapıldı.
     Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici ve Başhekim Vekili Doç. Dr. Ercan Mıhçı, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mahmut Akyol, Başmüdür Yavuz Yıldırım ile hastane yönetimi, hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
     Rektör Yardımcısı Geçici, bayramın güzellik olduğunu belirterek, Bayramlar kişilerin ailesi, akrabaları ve komşuları ile geçirmesi gereken zamanlardır. Ancak hastalıkları nedeniyle bayramı hastanede geçirmek zorunda olan hastalarımıza onların yalnız olmadıklarını göstermek rektörlük ve hastane yönetiminin görevidir dedi.
     Hastaların bir nebze de olsa mutlu olmaları halinde kendilerinin de mutlu olduğunu vurgulayan Geçici, Hastalarımızı mutlu etmek, moral vermek için ziyarette bulunduk. Ramazan Bayramının birlik, beraberlik, mutluluk, huzur ve hastalarımıza da şifa getirmesini diliyorum diye konuştu.
     Rektör Yardımcısı Geçici ve hastane yönetimi, daha sonra bayramda görev yapan doktor, hemşire ve personelin de bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde hastalara bayram ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER