Aksaray Belediye Meclisi şehitleri andı, terör

Aksaray Belediye Meclisi şehitleri andı, terör olaylarını kınadı


AKSARAY (A.A) - Aksaray Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısında Şırnakta ve Afyonkarahisarda yaşanan olaylarda şehit olan askerleri andı, terörü kınadı.
     Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Nevzat Palta başkanlık etti. Toplantının başında Afyonkarahisarda yaşanan patlama sonucu şehit olan 25 asker için saygı duruşunda bulunuldu.
     Başkan Palta, terör saldırıları ve son yaşanan patlamada 25 askerimizin şehit olmasından millet olarak büyük üzüntü duyulduğunu belirterek, olayların aksine Türk halkının birlik ve beraberlik içinde tek yürek olduğunu dile getirdi.
     Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde 10 askerimizin şehit edilmesi olayına değinen Palta, şunları kaydetti:
     Bilindiği üzere 2 Eylül Pazar günü Beytüşşebap ilçe merkezine teröristlerce yapılan saldırıda 10 askerimiz şehit oldu, 7 askerimiz ve 3 polisimiz yaralandı. 3 gün sonra yine Beytüşşebapta güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada bir askerimiz şehit oldu. Dün Afyonkarahisardaki bir askeri cephanelikte el bombalarının tasnif işlemlerinin yapıldığı sırada patlama meydana geldi ve 25 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerimiz arasında birde Kadir Aydın adlı Aksaraylı hemşehrimiz var. Belediye Meclisi olarak tüm şehitlerimize cenabı Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
    
     Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray Belediye Meclisi şehitleri andı, terör Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER