Aksaray Valisi Altınok, ilçe gezilerini sürdürüyor

Aksaray Valisi Altınok, ilçe gezilerini sürdürüyor


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İnceer ile birlikte Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
     İlk olarak Ortaköyü ziyaret eden Vali Altınok, Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük ile görüştü. Daha sonra Ağaçörene geçen Altınok, ilçe merkezindeki bir kahvehanede oturup vatandaşlarla sohbet etti.
     Altınok, daha sonra ziyaret ettiği Sarıyahşi ve ilçeye bağlı Yaylak köyünde faaliyet gösteren granit ocağında incelemelerde bulunan Vali Altınok, son olarak Hirfanlı Barajı üzerinde devam eden köprü inşaatı ve sosyal tesisleri inceledi.
     Aksarayı daha yakından tanımak, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili yerinde tespitler yapmak için ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Altınok, Aksarayın gelişme potansiyeli büyük. Her alanda Aksarayın daha da gelişmesi ve insanların ekonomik seviyelerinin yükselmesi için gayret göstereceğiz ve bunun için herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaparak vatandaşa hizmet edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray Valisi Altınok, ilçe gezilerini sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER