Akşehir Kaymakamı Katırcıya veda yemeği

Akşehir Kaymakamı Katırcıya veda yemeği


KONYA (A.A) - Akşehir Mutfağında düzenlenen veda yemeğine daire amirleri, belde belediye başkanları ve iş adamları katıldı.
     Yemekte konuşan Akşehir Başsavcısı Murat İcral, bugüne kadar pek çok kaymakam ile çalıştığını ancak Katırcı kadar mütevazi bir kaymakam görmediğini belirterek, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.
     Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ise Sayın Katırcıyı çok özleyeceğiz. Söz verdi sürekli gelecek dedi.
     Son olarak kürsüye gelen Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı, Ben en büyük Akşehirliyim! Beklemediğimiz bir yer değiştirme oldu. Benim için gideceğim yerin önemi yok. Her yer Türkiye fakat Akşehirden ayrılmak üzüntü veriyor. Ben görev hayatım süre boyunca kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Akşehirde zaten böyle bir yer. Akşehirde olgun ve hoşgörülü bir siyaset var. Siyasi partiler kötü bir olay karşısında veya toplantıda kol kola duruyor. Bu akşam ki yemekte bile ilçe başkanları aynı masada yemek yedi ve sohbet etti. Bu çok güzel bir şey. İnşallah Akşehire kendimi unutturmayacağım, sürekli geleceğim. Burada kaldığım süre boyunca haksızlık yaptıysam istemeden hakkınızı helal edin. Benden yana bir şey varsa benimki helal olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Programın sonunda Katırcıya, çeşitli armağanlar verildi.
    
     Muhabir: Bayram Uygun
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Akşehir Kaymakamı Katırcıya veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER