Aksu Belediye Başkanı Yıldırımdan Esra Aka

Aksu Belediye Başkanı Yıldırımdan Esra Aka Cumhuriyet altını


ANTALYA (A.A) - Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, 8. sınıflar Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Aksu İlköğretim okulu öğrencisi Esra Akı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
     Başkan Yıldırım, Aksu İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan ve SBSde 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan Esra Akı makamında kabul etti.
     Esra Akı başarısından dolayı tebrik eden Yıldırım, başarılı öğrencilerin artarak gelecekte Türkiyeyi yöneten insanların Aksudan çıkmasını istediklerini belirtti. Öğrencilerin başarılarının üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:
     Hedefimiz başarılı öğrencilerin sayısının artması ve ilçemizde tüm öğrencilerimizin mevcut başarılarının bir üst seviyeye çıkmasıdır. Bunun için öğrencilerimizi modern okullarda okuması için belediye olarak çaba gösteriyoruz. Bu örnek, çalıştığımız takdirde hedeflediğimiz başarıya ulaşabildiğimizin göstergesidir. Esra kızımızın başarısından dolayı kendisini kutluyor ve bundan sonraki eğitim öğretim hayatının başarılanlarla geçmesini diliyorum. Başarıda emeği geçen öğretmenleri ve kızımızın ailesini Aksu halkı ve Meclis üyelerimiz adına tebrik ediyorum.
     Esra Akı Cumhuriyet altını ve plaket ile ödüllendiren Yıldırım, Esra Ak ve babası Ercan Ak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aksu Belediye Başkanı Yıldırımdan Esra Aka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER