Aktif Eğitimciler Sendikası Amasya İl Temsilcisi

Aktif Eğitimciler Sendikası Amasya İl Temsilcisi Bostancı: -15 Haziranda üye kayıtlarına başlayan sendikamız, 5 ayda 30 bin üye sayısına ulaşmıştır


AMASYA (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası Amasya İl Temsilcisi Muharrem Bostancı, 15 Haziranda üye kayıtlarına başlayan sendikamız, 5 ayda 30 bin üye sayısına ulaşmıştır dedi.
     Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Bostancı, yaptığı açıklamada, Aktif Eğitimciler Sendikasının 1 Mart 2012 tarihinde eğitime gönül veren, büyük hedeflere samimi adımlarla yürüyeceğine inanan ve çalışmayı kendilerine ilke edinen eğitimciler tarafından kurulduğunu söyledi.
     Türkiyede sendikalara üye olmayan yüzde 40lık bir kesim olduğunu ve sendikaya üye olmayan eğitimcilerin, üye olmama nedenlerinin arasında sendika eşittir siyaset kavramının olduğunu belirten Bostancı, sözlerine şöyle devam etti:
     Biz bütün siyasi partilere aynı mesafede olacağız. Herhangi bir siyasi partiyle anılmak istemiyoruz. Bu ülkenin değerleriyle çelişmeyen, milli ve manevi değerlerimize ters düşmeyen ve meslektaşlarımızın yararına kim ne faaliyet yaparsa onun yanında olacağız. 15 Haziranda üye kayıtlarına başlayan sendikamız, 5 ayda 30 bin barajını aşarak, dünya sendikalar tarihinde en hızlı büyüyen sendika olarak ifade edilecek. Bugünün yetkili sendikaları bile bu seviyeye 12-13 yılda gelebildi.
     Bostancı Amasyadaki üye sayılarının ise 150ye ulaştığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cihan Okur - Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Aktif Eğitimciler Sendikası Amasya İl Temsilcisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER