AKTOB, Frankfurt Müze Festivaline katıldı

AKTOB, Frankfurt Müze Festivaline katıldı


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Otelciler ve Turistik İşletmeciler Birliği (AKTOB), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile gerçekleştirmekte olduğu Akdeniz Turizmini Geliştirme Projesi kapsamında, Frankfurt Müze Festivalinde tanıtım yaptı.
     AKTOBdan yapılan yazılı açıklamada, Almanyanın Frankfurt kentinde her yıl ağustos ayının son günlerinde gerçekleşen Müze Festivalinin bu yıl 24-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildiği belirtildi.
     Müzelerin yoğun olarak bulunduğu caddelerde gerçekleştirilen festival suresince tanıtım yapan AKTOBun açılan Antalya standı içerisinde Akdeniz Turizmini Geliştirme Projesinin poster ve dokümanları ile tanıtım yaptığı ifade edilen açıklamada, festival etkinliğinde ilk defa yer aldıkları kaydedildi.
     AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır, proje çerçevesinde tanıtımların diğer uluslararası fuarlarda da devam edeceğini, projenin sadece bölgenin tanıtımını içermediği, bunun yanı sıra eğitim merkezinin oluşturulmasının da önemli aşamalardan birisi olduğunu, eğitim merkezini kasım ayında açmayı planladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AKTOB, Frankfurt Müze Festivaline katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER