Akyazıda çevre düzenleme çalışmaları

Akyazıda çevre düzenleme çalışmaları -Çalışmalar kapsamında çarşı içinde bulunan tüm dükkanların dış cephe kaplamaları yapılacak


SAKARYA (A.A) - Akyazıda çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, çarşı içinde bulunan tüm dükkanların dış cephe kaplamaları yapılacak.
     Akyazı Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda dükkan sahipleri ve belediye yetkililerinin katıldığı toplantıda, tüm dükkanların dış cephe kaplamalarının yapılmasına karar verildi.
     Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, iş yeri sahipleriyle uzlaşmaya vararak çarşıyı daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını anlattı.
     Çevre düzenleme çalışmalarında sona yaklaştıklarına işaret eden Yazıcı, Bundan sonra sıra, tüm binaların dışının kaplaması ve hepsinin aynı konsepte göre yapılması işi kaldı. Biz bir proje gerçekleştirdik ve sizlere sunuyoruz. Bu proje beğenildiği takdirde, yine bu proje üzerinden binalarının dışını kaplatarak ilçemize yakışır bir çarşı görünümü elde etmek istiyoruz. Çarşı göz bebeğimiz, tüm dükkan sahiplerinin bu işi sahipleneceğini umuyorum dedi.
     Yazıcı, dükkanların dış kaplamaları konusunda fiyat araştırmalarının yapılacağını ve bununla ilgili yeni bir toplantı daha düzenleyeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Akyazıda çevre düzenleme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER