Alanyada uyuşturucu operasyonu

Alanyada uyuşturucu operasyonu -Polislerce arama yapılmak üzere durdurulmak istenen otomobilin kaçmak isterken otobüse çarptı anı, otobüsteki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi -Otomobilde yapılan aramada 10 kilogram kubar e


ANTALYA (A.A) - Alanyada polislerce arama yapılmak üzere durdurulmak istenen otomobilin kaçmak isterken otobüse çarptı anı, otobüsteki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
     Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine ilçe girişinde S.Ö. (26) yönetimindeki 07 LCF 02 plakalı otomobili durdurmak istedi. Bunun üzerine S.Ö, otomobili ile geri manevra yaparak kaçmaya çalıştı. S.Ö, bu sırada arkadan gelmekte olan Özgür Özen idaresindeki 07 HDN 40 plakalı halk otobüsüne çarptı.
     Kazanın ardından güvenlik güçleri otomobil sürücüsü S.Ö. ile araçta bulunan Rus uyruklu kadın E.Dyi (30) gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada ise 10 kilogram kubar esrar ele geçirildi.
     Kaza sonucu otomobil ile halk otobüsünde maddi hasar oluştu. Kaza anı, otobüste bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde halk otobüsünün ön camının kırılarak yolcuların üzerlerine sıçraması ve yolcular ve otobüs şoförünün panik halinde otobüsten inmesi görülüyor.
     Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyada uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER