Aldırmazdan yeni yıl mesajı

Aldırmazdan yeni yıl mesajı -Yeni yılda daha önemli hizmetler yapacak ve Adanayı daha yaşanır bir kente dönüştürmenin çabasında olacağız


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gelen her yeni yılın umutları tazelediğini, yeni ve güzel başlangıç beklentilerini beraberinde getirdiğini bildirdi.
     Aldırmaz, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2012 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını, geçen sürede Adana için el birliğiyle güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını belirtti.
     2012nin, önemli hizmetlerin de ortaya çıktığı toparlanma yılı olduğuna işaret eden Aldırmaz, şunları kaydetti.
     Adanalıların bize verdiği destekle, yeni yılda daha önemli hizmetler yapacak ve Adanayı daha yaşanır bir kente dönüştürmenin çabasında olacağız.Büyükşehir belediyemiz, her alanda Adanalılara hizmetin en iyisini vermek için çalışıyor. 2012 altyapı, yol gibi klasik belediyecilik hizmetleri yanında kültür, sanat ve spor gibi konularda da önemli etkinliklerin gerçekleştiği bir yıl oldu. Altın Koza Türkiyenin en prestijli film festivali olma yolunda önemli bir adım attı. 13 Kare Sanat Festivali ile önemli sanatçıları Adanalılarla buluşturduk. Engelsiz Kent Engelsiz Ülke sloganı ile yaptığımız çalışmalar sonucunda Adana engelsiz kent olma yolunda Türkiyede lider duruma geldi. Tüm toplu taşım araçlarımız engelsiz hale getirildi. Uluslararası Engelli Gençlik Festivali ile engelli kardeşlerimizle bütünleştik.
     Bunun yanında geçen yıl 14 bulvar açtık ve kenti kuzeyden güneye, doğudan batıya katedecek ana arterler açma çalışmalarımız sürüyor. Atatürk Caddesini Kenan Evren Bulvarına bağlayacak çalışmayı da başlattık ve inşallah yeni yılda bunu tamamlayacağız.
     Aldırmaz, Ortak Akıl anlayışını yeni yılda daha etkin kılmak için kentin tüm dinamikleri ile hareket etmeyi sürdüreceklerini bildirdi.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Aldırmazdan yeni yıl mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER