Aldırmaz, köprü inşaatlarını denetledi

Aldırmaz, köprü inşaatlarını denetledi


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın, Sarıçam Deresi üzerinde yapımı devam eden köprü inşaatını denetlediği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aldırmaz, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök ile birlikte gittiği inşaat alanında, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürü Hüseyin Dündardan bilgi aldı.
     Yapımı bitme aşamasındaki 44 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki köprünün tamamlanmasıyla, Kozan yolu ile D-400 karayolunun birbirine bağlanacağını ve bölgede trafik akışının rahatlayacağını belirten Aldırmaz, Köprü hizmete açıldığında vatandaşlarımız karşıya geçmek için zaman ve enerji harcamak zorunda kalmayacak, ulaşım kolaylaşacak ifadelerini kullandı.
     Aldırmazın, Sürenkök ile birlikte daha sonra Çamlıbel Mahallesi ile Kiremithane Mahallesini birbirine bağlayacak köprü inşaatını da denetlediği belirtilirken, 46 metre uzunluğundaki köprünün 25 metre genişliğinde olacağı, yapımı devam eden her iki köprünün de 20 güne kadar tamamlanıp hizmete açılmasının planlandığını kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Aldırmaz, köprü inşaatlarını denetledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER