Aliağada kent yenileme çalışmaları

Aliağada kent yenileme çalışmaları


İZMİR (A.A) - Aliağa Belediyesinin Yukarışehitkemal ve Helvacı mahallerinde kent yenileme çalışmalarına başladığı bildirildi.
     Aliağa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz dönem tüzel kişilikleri kaldırılarak Aliağaya bağlanan ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Helvacı Mahallesinde parke taşı döşemesi yapıldığı, yine ilçeye 8 kilometre uzaklıkta bulunan eski Yukarışehitkemal köyünün yol sorunununun ise İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle giderilmekte olduğu kaydedildi.
     Aliağayı bir bütün olarak ele aldıklarını ve yaşam standartlarını artırmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Turgut Oğuz, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     İki beldemizden biri olan ancak 2009 yerel seçimleriyle birlikte mahallemiz olan Helvacıda yaşayan yurttaşlarımıza belediyelerinin kapatılması ile birlikte ortaya çıkması muhtemel sorunlarla ilgili gerekli tedbirleri alarak hizmet alma noktasında hiçbir sorun ve sıkıntı yaşatmadık. Orada yaşayan yurttaşlarımıza belediyelerinin kapanmasını hiçbir zaman hissettirmedik. Ayrıca büyükşehir belediyesi ile uyum içinde çalışarak kent genelinde ve köylerde oluşan ve oluşabilecek sorunlara karşı çözümler üreterek Aliağanın yaşam standardı yüksek, herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir kent olmasını sağlıyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aliağada kent yenileme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER