USİAD Dış Ticaret ve Pazarlama Eğitimi

USİAD Dış Ticaret ve Pazarlama Eğitimi Sertifika Töreni -Uşak Valisi Erden: 2023 hedefine ulaşmak için çok çalışmamız gerekli


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Türkiyenin 2023 hedefine ulaşması için her yurttaşın katkı sağlaması gerektiğini söyledi.
     Vali Erden, Uşak Sanayici İş Adamları Derneğinin (USİAD) Gediz Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği Dış Ticaret ve Pazarlama Eğitimi Sertifika Töreninde yaptığı konuşmada, Türkiyenin 2023 hedefine kenetlenmesi gerektiğini belirtti.
     Türkiyenin stratejik planlar hedefleyen, büyük bir ülke olduğunu ifade eden Ufuk Erden, şöyle konuştu:
     Ülkemiz 2023 hedefine kenetlendi. Eğer bu hedefleri tutturmak istiyorsak her yurttaşın katkı sağlaması gerekli. Çok çalışarak bunu başarabiliriz. Bilgiyi teknolojiye, teknolojiyi katma değere dönüştürmeliyiz. Genç ve dinamik bir nüfusa sahibiz. Yeter ki istekli olalım ve çok çalışalım. 2023 hedefine ulaşmak için çok çalışmamız gerekli.
     USİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım ise Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Doğrudan Destek Programı kapsamında desteklenen ve Gediz Üniversitesi işbirliği ile yapılan Dış Ticaret ve Pazarlama Eğitiminin bir hafta sürdüğünü, kursa katılan 30 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını ifade etti.
     Törene, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, ZEKA Genel Sekreteri Yılmaz Özmen, Uşak Karma Deri Organize Sanayi BÖlgesi Başkanı İbrahim Karahallı, Uşak tekstil Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Yıldırım katıldı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber USİAD Dış Ticaret ve Pazarlama Eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER