Alparslan Türkeş anılacak

Alparslan Türkeş anılacak


KAYSERİ (A.A) - MHP eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 16. yıl dönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anılacak.
     MHP Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkeşin ata ocağı olan Pınarbaşı ilçesine bağlı Köşkerli Köyünden toprak alınarak Anıt Mezarına götürülecek. İl teşkilatı Kayseriden 20 otobüsle Ankaraya gidecek.
     MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, şunları kaydetti:
     Milliyetçi Hareket Partisi Eski Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeşin ölümünün 16. yılında Ankara başta olmak üzere Kayseride de anılacak. Kayseri Ülkü Ocakları tarafından merhum Türkeş için Hunat Caminde akşam namazı sonrasında mevlit okutulacak ve Çarşamba günü Türkeşin atalarının yaşadığı Pınarbaşı ilçesine bağlı Yukarı Köşkerli köyünden getirilen toprak karşılanarak 4 Nisan Perşembe gününde de Ankarada bir anma programı yapacağız.
     Başkan Eke, Ankarada yapılacak olan anma programı için Çarşamba günü ülkü ocakları ve parti binası önünden araç kalkacağını ifade ederek Ankarada düzenlenen anma törenine katılmak isteyen Kayserili vatandaşları programa davet etti.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Alparslan Türkeş anılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER